“Kundecase på video er en vigtig del af vores kunders salgsrejse”

Carsten Guldhammer er direktør i Mileage Book A/S, der har udviklet et smart redskab til at registrere medarbejderes kørsel i virksomheder. Et tryk på en knap, når man starter og slutter sin køretur og fri for en masse bøvl.

Mileage Book A/S begyndte at bruge kundecases på video sidste år. I dag er deres videocases at finde på landingpages, LinkedIn og alle mulige andre steder, hvor virksomheden møder potentielle kunder:

"De videocases er helt sikkert med til at skaffe os kunder og har været en del af vores vækst. Kundecases er en vigtig del af vores kunders salgsrejse. Filmene er med til at opbygge tillid", siger direktør, Carsten Guldhammer.

Han fortæller, at de er igang med at lave landingpages og kundecases for hver enkelt branche, de er repræsenteret i. Som den her for TopDanmark:

Den her kundecase blev optaget på godt to timer ude hos TopDanmark. Tre dage efter havde Carsten Goldhammer et udkast til en film, som han sendte til godkendelse hos TopDanmark.

Om at komme i gang med videocasen hos TopDanmark, siger han:

"Det var også let at overtale dem til at sige ja. Vi sendte bare et eksempel på en af de tidligere kundecases, så de kunne se, hvad de gik ind til. Så sagde de hurtigt ja, og vi aftalte en dato".

Den virkelige værdi for Carsten Guldhammer ligger i, at det nu er lettere for nye potentieller kunder at se, hvordan Mileage Book bliver brugt:

"Det er meget lettere at skaffe nye kunder i en branche, når man har en videocase. Det gør, at de meget lettere kan se sig selv bruge vores produkt. De kan se, hvad det er, Mileage Book kan hjælpe dem med", siger Carsten Guldhammer.

Forrige
Forrige

Employer branding: Skaf de rigtige medarbejdere med video

Næste
Næste

En lille detalje på film